Over ons

In de gezellige Folkingestraat in Groningen en aan het Raadhuisplein in het leuke centrum van Haren hebben wij een prima plek gevonden om liefhebbers van koffie, wijn en delicatessen nog meer te laten genieten van onze mooi producten. Onze winkels richten zich vooral op de beleving, kom een heerlijke cappuccino drinken, krijg persoonlijk advies, of neem deel aan onze wijnproeverijen. De winkels zijn daarmee een prima aanvulling op onze online dienstverlening waar u makkelijk uw favoriete koffiewijn of delicatessen kunt bestellen die vervolgens gratis bij u thuis worden bezorgd.

Kom vooral eens langs als u in Groningen of Haren bent en maak kennis met onze heerlijke wijnen en de vele leuke wijnactiviteiten.

Check Beans & Grapes op Instragram:

 

 

Ons team

Maak kennis met onze enthousiaste en ambitieuze collega's. Klik gerust even rond, dan leer je ons team nog beter kennen en ontdek je allerlei leuke weetjes. Aangenaam!

 

 

Hoi! Mijn naam is Mark. Ik heb altijd al een passie gehad voor genieten, door lekker te eten, speciaalbieren te drinken en mooie plekken te bezoeken. Toen ik in 2016 bij Beans & Grapes kwam werken is wijn daar ook een enorm onderdeel van geworden. Ondertussen ben ik druk bezig met cursussen om mijzelf daar verder in te ontwikkelen. Ik vind het fijn mensen te helpen de perfecte lekkernijen te vinden zodat ook zij heerlijk kunnen genieten.

Klik op onderstaand glas voor mijn 10 favoriete wijnen.

 

Zoek je een passende wijn het eten of heb je een andere vraag? App me gerust:

 

 

 

Hallo! Mijn naam is Wisse. Op het moment dat ik achttien werd ben ik begonnen met het proeven van wijnen, dit omdat ik wijn altijd al interessant heb gevonden. Het mooie aan dit product vind ik dat het tijd en ambacht vergt, en dat het je dwingt om er met aandacht van te genieten. Sinds ik bij Beans & Grapes werkzaam ben heb ik mijzelf doorontwikkeld en is de passie alleen maar gegroeid. Ik vind het erg leuk om in deze branche actief te zijn en help je met plezier bij het uitzoeken van een mooie fles wijn en bijpassende delicatessen.

Hieronder zien jullie mijn 10 favoriete wijnen:

 

 

Hallo mijn naam is Esther, ik ben vanaf 2019 werkzaam bij Beans & Grapes in de Folkingestraat. Een leuke winkel met veel verschillende mensen die binnen komen om een goeie en vooral lekkere wijn te kopen. Sinds een jaar of 10 ben ik actiever met wijn bezig door verschillende cursussen te volgen. Daardoor wordt wijn een stuk interessanter en leuker.

Hieronder zien jullie mijn 10 favoriete wijnen: